Geodezie - Topografie - Cadastru

Despre noi

Societatea TOPO LAND CONSULT S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul masuratorilor geodezice, topografice, cadastrale si GIS. Societatea a fost infiintata in august 2006 si beneficiind de un colectiv tanar cu pregatire de specialitate, un management dinamic si aparatura de specialitate de precizie ridicata a reusit, in scurt timp sa capteze atentia companiilor cu pretentii ridicate din Romania. Societatea vine in intampinarea pietei cu oferte atractive din punct de vedere financiar dar nu numai.
Dispune de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri. Specialistii nostri va ofera de asemenea consultanta gratuita in probleme legate de terenul, casa sau apartamentul Dvs si in toate aspectele legate de intabulare sau cadastru.

Avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati de Ordinul Geodezilor din România si Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase.

Cunostintele dobandite alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe puternice, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri. Dispune de personal cu o experienta larga in transformarea si conversia hartilor aflate pe suport clasic in format raster sau vector. Beneficiind de programe specializate, aceste operatiuni se desfasoara cu precizie ridicata si in cel mai scurt timp posibil. Doreste sa vina in intimpinarea noilor cerinte din domeniul datelor geografice si sa puna la dispozitia clientilor un pachet de servicii care sa permita o cat mai buna gestionare a informatiei georeferentiate.

De-a lungul timpului am adunat cateva pareri ale unor clienti multumiti de prestatia noastra, te invitam mai departe sa le citesti, stim sigur ca vor garanta mereu pentru frumoasele randuri, iar noi nu vom ezita sa ne pastram panta ascendenta.