Cadastru - Intabulare - Topografie

Testimoniale

Dir. Gen REAL DESIGN TRUST

Colaboram cu TOPO LAND CONSULT din 2008. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite cu profesionalism si seriozitate. Stim cu totii ca domeniul asistentei topografice de santier este foarte complex, firma TOPO LAND CONSULT s-a descurcat cu succes si eficienta maxima pe toate santierele pentru care a fost contractata si de aceea vom colabora si in continuare cu aceasta companie si recomandam cu placere serviciile lor.

Dumitru Ion, primar comuna ULMI, jud. Giurgiu

Cu firma TOPO LAND CONSULT am luat contact in 2008 dupa ce aceasta a castigat licitatia pentru lucrarea "Intocmire planuri parcelare in comuna Ulmi, jud Giurgiu". Nu dupa mult timp problemele legate de cadastru in comuna noastra au inceput sa aibe rezolvari rapide si eficiente. Asta se datoreaza companiei amintite care a stiut cum sa puna problema si impreuna cu departamentul de specialitate din Primaria ULMI au dus la rezolvarea majoritatii problemelor legate de topografie si cadastru.

Sugurel Nicolae, primar Bolintin Vale, jud. Giurgiu

Lucram cu firma TOPO LAND CONSULT din anul 2008 si pot spune ca pana in prezent au raspuns cu promptitudine la toate cererile facute de noi. Pot spune cu incredere ca firma TOPO LAND CONSULT este una dintre firmele de top din domeniu, avand toate dotarile necesare si personal de specialitate au rezolvat toate lucrarile comandate de noi.